U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Supervisie

Supervisie is een professionele begeleidingsmethode onder leiding van een supervisor. Bij supervisie ligt de focus op "leren van jezelf". Aan de hand van leervragen en specifieke werksituaties reflecteert de supervisant op de eigen werkstijl. Wat gaat goed? Wat gaat minder goed? Waar heeft dit mee te maken? Hoe ga ik ermee om? Wat vind ik ervan? Zijn er alternatieven? Op deze manier leert de supervisant om zijn gedachten, gevoelens en gedrag in werksituaties te doorzien en beter op elkaar af te stemmen zodat het leidt tot een beter functioneren.

Een supervisietraject kan individueel of in groepsverband (maximaal 3 supervisanten) plaatsvinden. Een supervisietraject bestaat over het algemeen uit minimaal 10 en maximaal 15 sessies.

Voordat er wordt gestart met een begeleidingstraject vindt er een intakegesprek plaats. In dit gesprek kijk ik samen met u naar wat uw vragen en/ of doelen zijn en dan worden er afspraken gemaakt over de hoeveelheid, duur en frequentie van de sessies